Boxhills Executive Search och Rekryteringskonsulter

Boxhills konsulter
Boxhills konsulter

Boxhills konsulter har gedigen erfarenhet av rekrytering genom Executive Search till ledande positioner och erfarna specialister inom IT. De flesta av oss har egen erfarenhet från ledarskap och att arbeta inom IT-projekt.

Boxhill 2015 407
Kim Swing

Kim Swing

Kim är Personalekonom med fokus på ledarskap-och organisationsfrågor. Hon har under sina år som rekryterare fått möjligheten att stötta och coacha många ledare och chefer under rekryteringsprocesser. Många har varit återkommande.

Kim har själv lett personal och förstår vikten av att bygga starka team, med rätt personer på rätt plats, för att nå resultat.

Boxhill 2015 106
Anna Malmberg Bodell

 

Anna Malmberg Bodell

Anna har lång erfarenhet från att driva HR projekt inom Talent Management, Kompetensutveckling, Rekrytering. Anna har även arbetat som projektledare i verksamhetsnära IT projekt, en erfarenhet som är värdefull  som Rekryteringskonsult då hon  ofta tillsätter ledare och verksamhetsnära IT roller. Anna har stor vana från att arbeta nordiskt och har en lång erfarenhet från bank och finans.

Certifieringar:
Career view, Decision Dynamics, OPQ, MQ, Verify, CEB
Certifikat i Personaladministration, Företagsekonomiska institutet
Certifierad karriärrådgivare, Antenn
Certifiering i DiSC – Mänsklig insikt, Discover

Boxhill 2015 366
Petra Törnblom

Petra Törnblom

Petra har 15 års erfarenhet av rekrytering av nyckelpersoner inom IT. Petra brinner för att förstå kunders verksamhet, kultur och utmaningar i kombination med att förstå den enskilde individens kompetens, erfarenhet och karriär.

Petra rekryterar ofta till roller som; CIO, IT-chef, enhetschef-IT, utvecklingschef, infrastrukturchef och gruppchefer, arkitekter med olika inriktningar, förvaltningsledare, projektledare, systemutvecklare, infrastruktur-specialister och andra IT-specialister.

Certifieringar:
Personality and Ability Assessment – OPQ, MQ, Verify – Certifierad genom SHL/CEB
Personutveckling, grupp och ledarutveckling – DiSC – (Pussel och Morot) Ensize

Boxhill 2015 392
Sofia Nydahl Ericsson

Sofia Nydahl Ericsson

Sofia är en erfaren headhunter med brett nätverk av IT-chefer och ledare samt IT specialister. (utvecklare, drifttekniker, arkitekter, projektledare mfl)

Sofia har arbetat inom IT-branschen över 15 år, främst som projektledare och konsult.

Kunders intryck av Sofia.

”Sofia var väldigt lyhörd under vårt rekryteringsarbete och lyckades hitta flera kandidater som vi ville anställa i ett fält där det ofta är svårt att hitta kandidater överhuvudtaget.”

”…Vi har haft höga krav på professionalism, flexibilitet och god kommunikation, något som vi verkligen fått från Sofia och Boxhill. Därför är vi mycket nöjda!”

Boxhill 2015 94 kopia
Ann Bender

Ann Bender

Ann har 15 års erfarenhet som ledare och konsult inom rekryteringsbranschen. Hon har examen som beteendevetare och utbildning inom psykologi. Ann är Certifierad Styrelseledamot genom Styrelseakademien och har erfarenhet från lednings och styrelsearbete. Ann specialiserar sig på: Chefsrekrytering, Executive Search, Bedömningstjänster, Assessment, Rådgivning och utbildning inom rekrytering, Ledarutveckling och Grupputveckling.

Certifieringar:

Personlighet, drivkrafter och begåvning:OPQ, MQ, Verify – (SHL/CEB) Shapes, Scales och Views (Cut-e)
Tränare Situationasanpassat ledarskap (SL1) – (Center for Leadership Studies)
Grupp och Ledarutveckling – DiSC – (Ensize) Everything DiSC och Classic DiSC (Inscape)
Kultur och värderingsarbete/transformering – CTT – Richard Barett Value Center

Annons
%d bloggare gillar detta: