Boxhill förstärker med Jessica Fohlin!

Vi på Boxhill är mycket stolta över att presentera Jessica Fohlin, senast PMO director på K-rauta, som en av våra seniora konsulter.

Jessica har lång erfarenhet som chef och ledare inom flertalet branscher; IT, Retail, Consulting och är dessutom certifierad NLP-coach.

Den röda tråden i Jessicas erfarenhet är att utveckla affärer och verksamheter och hon har stor erfarenhet av förändringsledning, metoder och processer. Jessica har god förståelse för de organisatoriska förändringar som företag står inför för att möta framtiden samt vilka egenskaper som krävs för att bli framgångsrik i en roll och en organisation.

Jessica kommer att leverera både rekryterings- och coachingtjänster. Hon kommer att fokusera på roller inom Retail & FMCG, Logistik, PMO, Affärsutveckling, Verksamhetsutveckling, Programledning, Förändringsledning, Projektledning, Management Consulting och ett brett spann av Chefs- och Ledarroller.

Vi på Boxhill är övertygade om att Jessica genom sin erfarenhet, kompetens och inte minst professionella och kommunikativa personlighet, kommer att skapa stort värde hos våra kunder och i Boxhills nätverk och hälsar henne varmt välkommen till vårt konsultgäng!

Boxhill Recruitment och Boxhill Executive fortsätter därmed att växa och består idag av sex seniora konsulter; Nina AhlströmMaria GrevilliusJessica FohlinNina JuthagePetra Törnblom och Ann Bender.

Är du intresserad av att diskutera möjligheten att bli konsult hos oss så hoppas vi att du hör av dig!

Författare: Ann Bender

Erfaren konsult inom Executive Search, Chefsrekrytering, IT-rekrytering, Talent management och grupp- och ledarutveckling. se.linkedin.com/in/annbender

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: